Vinter

Om vinteren håber vi selvfølgelig på sne så vi har mulighed for at kælke, bygge snemand og lave snebolde. Ellers er det jo en årstid der byder på kolde fingre og tæer, derfor er vi heller ikke ude så lang tid af gangen om vinteren.
Det betyder at der er tid til nogle andre aktiviteter, f.eks. bager vi, maler, laver perleplader, klippe klistre og laver sanglege.

Højtider:
Jul – julen er en af højdepunkterne ved vinteren. Vi pynter op, laver julepynt/dekorationer, julebager, læser julehistorier, nissen flytter ind i stalden, spiser risengrød ( husker selvfølgelig at sætte lidt til nissen også), laver julehemmeligheder, og er ude at fælde vores juletræ.

Fastelavn – “Kan du gætte, hvem jeg er”. Alle der har lyst kommer udklædte, vi slår katten af tønde, laver fælleslege og spiser fastelavnsboller. Tiden op til fastelavn bruger vi på at lave fastelavnsris.

Mulige ture ud af huset om vinteren:
Biblioteket
Skoven
Ud at fælde vores juletræ (fællestur med alle børn)

Når vi tager på ture ud af huset, vil det som oftest være en af os der tager afsted med en lille gruppe børn, på den måde kan vi tage hensyn til alder og forudsætninger.